March 31, 2013

March 27, 2013

origami hazen





Origami is leuk. Niet altijd even gemakkelijk maar eens je het vouwen onder de knie hebt, is het erg rustgevend. Op mijn pinterest pagina kan je de nodige uitleg vinden. Het papier heb ik in de Hema gekocht. Veel plooiplezier.



March 25, 2013

haas & haan





























Haas & haan zijn er klaar voor. Vol spanning wachten wij op al dat leuks dat jullie brengen. Vergeet de chocolade niet.
De illustraties zijn gemaakt voor www.torosaurus.be
Voor meer impressies kijk even op de blog van Torosaurus.

March 22, 2013

jarig




Gisteren werd mijn kleine man 3 jaar. Een dag vol leuke kadootje, cake bakken en veel bezoek. Hij was helemaal in zijn nopjes. Een tijdje geleden had hij deze groen kever in de speelgoedwinkel zien staan, een auto in zijn lievelingskleur groen.
Een mooie zomerjas met uiltjes van El sikke lej was een van de pakjes. Hij vond het wel jammer deze morgen dat het al voorbij was. Kan hij weer een jaar, vol verwachting uitkijken naar zijn verjaardag.

Mooi inpakpapier van Pakhuis Oost.

March 18, 2013

typemachine











Mijn typemachine werkt weer. Even het lint knopen en we kunnen weer brieven schrijven. De inkt op het lint is wel al een beetje opgedroogd. Ik heb geen idee of zo'n lint nog ergens te vinden is. 
Eigenlijk moest dit ding al lang naar het containerpark, maar dat kwam er nooit van. Wat een geluk. Als je goed kijkt is het een prachtding. 

March 8, 2013

munt


























Even relaxen met verse muntthee.
Fijn weekend!

March 6, 2013

wit

























Af en toe ga ik eens naar de kringloop. Meestal vind ik er niet veel meer dan wat rommel. Pfff, niet echt mijn ding, denk ik dan. 
Nu had ik meer geluk. Een vaasje en twee kaarsenhouders voor een prikje.
Marmer, zo chique en stylish. Ik had het al gespot op verschillende sites.

March 1, 2013

tassen





















































11 jaar geleden zijn wij getrouwd. Voor onze huwelijksreis zijn we naar Sicilië geweest. Het was september en het weer was zéér aangenaam tot een beetje te warm. We verbleven in het prachtige oude gedeelte van Siracusa, Ortigia, in het erg klein en mooie hotel Gutkowski. Toen hadden ze daar zo'n leuk ontbijtservies, afkomstig van een Nederlandse die daar een winkel heeft, Circo Fortuna. Nu nog steeds gebruiken wij dit servies. Het is al heel erg uitgedund en het bestaat nog maar uit 1 bordje en 3 tassen waar de oortjes al van zijn gelijmd. Toch blijft het mij erg dierbaar en kan ik er moelijk afstand van doen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...