March 24, 2012

appeltjes



























Appeltjes... 
Meerdere merken laten zich inspireren door dit heerlijk fruit. Vroeger ging ik vaak in het zwart gekleed, dat staat chique. Ik houd nog steeds van zwart zelfs voor mijn kinderen. Nu hangen er in mijn kleerkast al eens bloemenkleedjes en deze mooie appelprints. Ik zie graag alle kleuren, ook zwart en wit. Alleen beige vind ik niet leuk.

March 21, 2012

21 maart

























De dag dat de lente begint. Het was een stralende dag. Milo, onze jongste spruit, was jarig en is nu 2. Vermits de jongens een dagje vrijaf hadden zijn wij naar de diertjes gaan kijken in Planckendael. Ik geniet nog na, met de voetjes omhoog.

March 16, 2012

carnaval
























Vandaag was het bij de jongens carnaval op school. Ik moest er niets voor regelen, alles werd voorbereid door de juffen. Luiz (foto 1) is een olifant. Alle kinderen moesten in een bepaalde kleur naar school komen en zelf hadden ze er een masker bij geknutseld. Het was zeer geslaagd. Bij Noah (foto2) organiseren ze op school steeds een kinderstoet door het dorp. Elke klas is dan in een bepaald thema verkleed. Zijn klas had als thema koks of SOS Piet. De stoet was heel mooi. Persoonlijk vind ik een kinderstoet veel leuker dan de echte stoet.

March 15, 2012

Volop zon
























Zalig weer. Eerste aardbeien zijn een feit. Mooie bloemen in de vaas. Geniet.


Stilte voor alle familieleden van de ramp in Zwitserland.

March 10, 2012

prettig weekend



























In het weekend is het tijd om een beetje te ontspannen. Heerlijke kruidenthee met lekkere chocolade. Smakelijk!

March 9, 2012

Djeco



























Alles of toch bijna alles vind ik geweldig aan Djeco. Leuke tekeningen, eenvoudig en plezier verzekerd. Deze knutseldoos is ook weer fantastisch. Geen geklieder, gemakkelijk te maken voor een 5-jarige en een mooi resultaat. Luiz was fier dat hij zoiets mooi zelf had gemaakt en ik ben blij dat niet alles vol hangt met verf of lijm. Wat wil een mens nog meer.

March 6, 2012

boys stuff





























Zwemmen doen wij in stijl. Handdoek van Orla Kiely, zwemzak van Petit Pan en portemonneetjes van Blafre. Ik heb geen idee van welk merk de viskammetjes zijn. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...