April 12, 2013

Smakelijk




Ik hou van eenvoudige lekkere dingen. Niet te veel potjes vuil maken en snel klaar. De kookboeken van Donna Hay zijn dan ook speciaal voor mij gemaakt.
Iets wat wij regelmatig eten is 'Spaghetti met rucola en prosciutto'. 

400 gr spaghetti
8 plakken Prosciutto
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels balsamico-azijn
100 gr rucola
100 gr kleine tomaatjes of zongedroogde tomaten
zeezout en versgemalen zwarte peper

Kook pasta beetgaar en doe terug in de pan. Gril de prosciutto 2-3 minuten onder een voorverwarmde gril tot hij krokant is. Zet apart. Doe olie, balsamico-azijn, rucola, tomaatjes, zout en maak af met de prosciutto. Afwerken met parmezaan. 

Je ziet, zeer eenvoudig en heel lekker.

3 comments:

  1. Precies waar ik van hou.
    Simpel, snel en lekker!

    ReplyDelete
  2. Mmmmmmm... dat ziet er heerlijk uit! Ga ik komende week ook eens maken!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...