June 29, 2012

De laatste schooldag
























































De vakantie is begonnen. Het schooljaar zit erop. De kindjes hebben veel bijgeleerd, de juffen hebben het beste van hun zelf gegeven. 
Eventjes hebben we afscheid genomen van de kleuterschool, in november gaat de jongste naar school. Nu ontspannen en laat de zon maar schijnen.
Het EK loopt op zijn einde. Nog één voetbalmatch te gaan. Spanje tegen Italië. Nu pas zie ik dat de stickerboek open ligt op Spanje. Mischien een voorteken... wie weet. 

June 12, 2012

tekenen
































Tja, wat kan je beter doen met dit slechte weer dan tekenen. De bovenste tekening is van Noah. Milo, de kleinste toont ook al fier zijn creaties. De clown is van Luiz en de wolf van Noah. Ik ben best wel een beetje jaloers op hun fantastierijke en ongedwonge manier van tekenen. Een echte inspiratiebron voor mijn eigen werk.

June 10, 2012

Lentefeest 2




Het lentefeest hebben we samen met de familie thuis gevierd. Het weer liet het wat afweten maar ach. Een kok maakte italiaans geinspireerd eten. Zelf zorgde ik voor de decoratie en we hadden eindelijk maar eens een nieuw bestek aangekocht. Het bestek kwam van Habitat, de glazen zijn van Bodum en de servetringen zijn van Dille en Kamille. Het was een heel fijne dag.

June 9, 2012

lentefeest


Vorige week vierden wij het lentefeest van onze oudste zoon. Wat vliegt de tijd toch. Eerst was ik wat overdonderd en wist niet goed hoe ik dat klein mannetje groot moest krijgen. Samen zetten we onze eerste stappen, bij elke stap is het een beetje loslaten. Als ik hem daar dan zo zie staan op dat grote podium, dan ben ik zo fier en trots. 

June 1, 2012

online magazines







































Ik ben gek op mooie magazines. Er verschijnen steeds meer prachtige online tijdschriften. Twee van mijn favorieten zijn Sweet Paul en by fryd. Het is een droom van me om ooit zoiets zelf te maken.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...