May 25, 2012

ik ga op reis en ik neem mee…




























Ik ga niet op reis, maar ik heb een nieuwe koffer. Zo nieuw is hij nu ook weer niet, want ik heb hem gevonden in de kringloopwinkel. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht. Hij kostte maar 1,95€ en kon hem dan ook niet laten liggen. Hier thuis zijn ze er niet zo wild van. Ik kocht er ook nog een boekje van Dick Bruna. Toch ben ik erg blij met mijn vondsten.

May 24, 2012

limonade







































De zomer is eindelijk begonnen. Met dit warme weertje moeten we veel drinken en het liefst iets lekkers.
De limonades van het Britse bedrijf ‘Breckland Orchard' te verkrijgen bij Dille en Kamille zijn lekker en zien er mooi uit .
Ik heb er 2 getest. De limonade met gember en rode peper en de limonade met sleedoornbessen en citroensap. De eerste geeft een kleine prikkeling in de keel –waarschijnlijk door de gember – en de tweede is zoet, maar wel mijn favoriet.

May 23, 2012

ANTWRP




























Ik denk niet dat er veel mannen mijn blog volgen. Toch wil ik een mannenkledingmerk in de kijker zetten. Antwrp maakt casual kledij en het heeft erg leuke prints. Het is bovendien Belgisch, een beetje chauvinisme mag wel. Omdat ook mannen leuke kleren mogen dragen.

May 20, 2012

boeken






























Kinderboeken zijn zo mooi. Twee nieuwe juweeltjes: Parijs van M. Sasek en De draad van Alexander van Sieb Postema. Het eerste boek is 42 jaar oud, maar nog steeds fijn om naar te kijken. In dezelfde reeks bestaat Londen, New York en Rome. Leuk om daarna eens in het echt de stad te verkennen.

vogeltjes



























Ze zijn er weer onze nieuwe huisbewoners. De ouders van de koolmeesjes vliegen af en aan om hun jongen te doen groeien net zoals vorig jaar. Straks zijn ze groot en kunnen ze het nest verlaten.

May 15, 2012

schoenen




























Ik vind het altijd wel een zoektocht naar mooie schoentjes. Voor jongens vind ik Adidas of Puma wel erg leuk. Het mag af en toe ook wel eens iets anders zijn. Deze van Stella McCartney vond ik op het eerste zicht niet bijzonder maar aan de voetjes zijn ze erg mooi en stoer.

May 14, 2012

honeycomb mobile

























Een tijdje geleden won ik bij stylecookie.nl een mooie honeycomb mobile van Engel.
Hij hangt heerlijk in onze slaapkamer.

May 7, 2012

Op stap…



























… met mijn mannen. Regelmatig trekken wij naar Antwerpen. De plaats waar mijn man en ik elkaar hebben leren kennen. Die stad is eigenlijk mijn tweede thuis. Hier in de voetgangerstunnel tussen Linkeroever en Antwerpen.

May 2, 2012

Zoons


























'Amaai, drie jongens' hoor ik vaak. Met iets in hun stem van liever jij dan ik. Ach, dat valt wel mee. Ik ken nu veel van dino's en vrachtwagens. 
Het boekje van uitgeverij snor 'Zoons! Handleiding voor moeders' lijkt dit ook te relativeren. Er staan allerlei leuke tips in voor moeders met een vette knipoog. Er is ook een boekje voor vaders 'Dochters! Handleiding voor vaders! Want dat valt ook niet mee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...