April 23, 2012

foodfotografie 2






















































Vandaag heb ik een beetje geoefend met mijn assistent. 
Mmmm… dat was lekker.

April 22, 2012

foodfotografie



























Gisteren heb ik een workshop bij Photocopy-ann gevolgd. Heel leerrijk, maar niet zo gemakkelijk. Het gezelschap was leuk en de sfeer tof. De resultaten zijn matig maar we hebben veel bijgeleerd en oefening baart kunst.
… en, het was lekker! :-)

April 20, 2012

typografie


















'Hyperactivitypography from A to Z' van uitgeverij Gestalten is een mooi en leuk boekje over typografie. Fijn om te hebben en af en toe eens vast te nemen. De uitgeverij heeft trouwens nog meer fijne boeken. Het boek is te verkrijgen bij een nieuw avontuur

April 17, 2012

nog meer appeltjes































Steeds meer kom ik ze tegen, appeltjes. Blijkbaar ben ik niet alleen die ze mooi vind. De eerste pot komt van mijn moeder. Ze had deze voor me bewaard toen ze had gehoord dat ik de appeltjes snijplakjes (foto 3 en 4) van Zeeman wel leuk vond. 
Meestal gooit ze spullen die ze niet meer gebruikt gewoon weg. Je kan natuurlijk niet alles bijhouden en je weet ook niet wat opnieuw leuk wordt? Ach, geniet en gebruik de dingen. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn vondsten en het vrolijkt de boel weer wat op.

April 11, 2012

vakantie



























Kom, mama! Kòòòòm!!
In de schoolvakantie is er weinig tijd voor mezelf. Des te meer voor de kinderen.

April 7, 2012

Pasen























Zondag is het weer tijd om de paaseieren te rapen. We oefenen al met echte eitjes zoeken. We ruimen alles binnen netjes op voor in het geval het te hard regent en hij alles snel binnen moet gooien. Het liefst zoeken we de chocolade buiten in de tuin. De kinderen hebben al een heel plan uitgedokterd hoe ze de paashaas kunnen zien. Als dat maar goed komt.

April 3, 2012

Natuur




























Steeds kijk ik geboeid naar de BBC reeks Life. Mijn beeld is zeker niet zo spectaculair maar onder onze neus gebeuren al die prachtige wonderen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...