December 23, 2011

kerstboodschap







































Langs deze weg wil ik iedereen een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Ik wil ook iedereen bedanken voor een fijn en inspirerend jaar.

yes to





























Natuurlijke producten, daar gaan we voor. Komkommer, tomaat, wortelen zijn groenten die gezond en lekker zijn, meer tevens goed voor onze huid. 
We zijn er ons vaak niet van bewust welke schadelijke stoffen er in onze producten zitten. Dat geldt ook voor onze verzorgingsproducten. Meer en meer let ik op wat ik eet. Voor de buitenkant gelden dezelfde regels. Binnenkant en buitenkant zijn even belangrijk. Klinkt logisch toch.

December 20, 2011

puur natuur




























Milo heeft zeer veel last van baby-eczeem. De twee anderen hadden daar ook last van, maar zijn daar gelukkig uitgegroeid.
Smeren is de boodschap, 's morgens en 's avonds. De ene crème is al leuker om te smeren dan de andere. Na verschillende crèmes te hebben gebruikt, blijkt die van 'nature baby' toch wel de beste. Het is geen wondermiddel, zijn eczeem is niet weg, maar we zijn nu op een punt dat het bij momenten beter wordt zonder cortizonezalf. Ze hebben ook pampers, doekjes, shampoo, enz...

December 15, 2011

plankjes








































Niewe pronkstukken. Bovenaan een dienblad van de Spaanse keten Vinçon met een tekening van Mariscal. Gekocht tijdens onze eerste citytrip naar Barcelona. Lichtjes van de Hema, deze zijn met een batterij en dus gemakkelijk overal te hangen. Op het middelste plankje, de in elkaar passende potjes van de Albert Heijn en kaarsenhouders versierd met dikke vilt. Vilt is zo een mooi en makkelijk materiaal om mee te knutselen.
Er staat ook nog een kaarsje van de gouden boekjes, eveneens van bij Albert Heijn.
Op het onderste plank een kookboek van Donna Hay. Ik ben al jaren fan van haar. Altijd lekker en niet te moeilijk. Het ziet er ook altijd mooi uit. Als laatste de luistercd's van het geluidshuis. De mestkever is mijn favoriet. Hij doet mij denken aan onze vakantie in Frankrijk. We missen er nog eentje, 'Wilde Zwanen'.







December 12, 2011

Kerst decoratie





























De kerstdecoratie staat er, een bonte verzameling. We hebben dit jaar twee kerstbomen. Een kleine echte den met daarin hangertjes (op de eerste twee foto's). Het is een kleine erfenis, ik vind ze zo schattig.
De potjes op foto 3 zijn nieuw. De slinger van vilt op de laatste foto heb ik zelf gemaakt.
Die hangt in onze grote nepboom met allemaal onbreekbare spullen.

December 5, 2011

Rice







































De nieuwe cataloog van rice is uit. Weer een streling voor het oog. 
Echt genieten van al die kleuren!

sint




























Hij is ons huisje niet stilletjes voorbij gegaan. Oef. Onze lieve kinderen werden weer enorm verwend. We moesten wel erg vroeg uit ons bed, maar de oprechte blijheid op hun snoetjes is zoveel waard. Dank je lieve sinterklaas en pietjes, tot volgend jaar.

December 1, 2011

bijna kerst



Kerst staat voor de deur, maar moet nog wachten tot de sint is geweest. 
Een kerstroos kan nog net en in het volle wildseizoen mag een hertje ook wel binnen komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...